AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsu ve yeşillik görmek

Kahve falında akarsu ve yeşillik görmek

Kahve falında akarsu ve yeşillik görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, evleneceğinize, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, işinden çıkarılacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında akarsu ve yeşillik gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altına almaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında akarsu yeşillik görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil akarsu görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına inanılır.

Kahve falında akarsu ve yeşillik görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik akarsu görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında duru akarsu görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş akarsu görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsu içinde yürümek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir