AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir boşluktan düşmek

Kahve falında bir boşluktan düşmek

Kahve falında bir boşluktan düşmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, durumunuzun iyileşeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir boşluktan düşmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir boşluğa düşmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, büyük kayıplara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir