AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden boşluğa düşmek

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, verilen sözlerin tutulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında asansör boşluğu görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret eder.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir boşluğa düşmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir