AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın sözünü tamamlamasına izin vermeniz gerekiyor.

Kahve falında merdiven boşluğuna düşmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan düşmek çok zor günler yaşayacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğu görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, borçların gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uzay boşluğuna düşmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir boşluğa düşmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir