AnaSayfa / Genel / Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek her zaman çok üzgün olacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında sonsuz boşluğa düşmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sonsuz boşluk görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sonsuz yol görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına delalet eder.

Kahve falında sonsuz yeşillik görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında sonsuz deniz görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, rahat rahat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sonsuz merdiven görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında sonsuzluk görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına rivayet eder.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir