AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzay boşluğuna düşmek

Kahve falında uzay boşluğuna düşmek

Kahve falında uzay boşluğuna düşmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzay boşluğuna düşmek gördüyseniz:

  • aşk veya evlilik hayatınızda anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında uzay boşluğuna düşmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzay boşluğu görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalettir.

Kahve falında uzay boşluğunda uçmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına rivayet eder.

Kahve falında uzay boşluğunda olmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten boşluğa düşmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir