AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, elindekileri kaybedeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Evde konforunuzu arttıracak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında bina tepesine çıkmak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın tepesine çıkmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine alamet eder.

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinde olmak şükrederek yaşayacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına inanılır.

Kahve falında kendini binanın tepesinde görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir