AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın tepesine çıkmak

Kahve falında binanın tepesine çıkmak

Kahve falında binanın tepesine çıkmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kıtlığın meydana geleceğine, onurlu bir hayat süreceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir.

Kahve falında bina tepesine çıkmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, saygın biri olacağına delalettir.

Kahve falında binanın tepesine çıkmak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bina tepesinde olmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir