AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina tepesine çıkmak

Kahve falında bina tepesine çıkmak

Kahve falında bina tepesine çıkmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında bina tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında bina tepesine çıkmak iş hayatında zarar edileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın tepesine çıkmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bina tepesinde olmak maddi gücünü kaybedeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine inanılır.

Kahve falında kendini binanın tepesinde görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir