AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın tepesinde olmak

Kahve falında binanın tepesinde olmak

Kahve falında binanın tepesinde olmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hayatına bakacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinde berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında binanın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Akıllı kararlar alabilmek istiyorsanız daha araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, elinin döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, parasının her zaman bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulur.

Kahve falında binanın tepesinde olmak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir