AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini binanın tepesinde görmek

Kahve falında kendini binanın tepesinde görmek

Kahve falında kendini binanın tepesinde görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, söylediklerinin çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini binanın tepesinde gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında binanın tepesinde olmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, ruhsal korkularından da arınacağına işaret eder.

Kahve falında kendini binanın tepesinde görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine işarettir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işarettir.

Kahve falında binanın tepesinde görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir