AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bina tepesine çıkmak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir