AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir binanın tepesinde olmak

Kahve falında bir binanın tepesinde olmak

Kahve falında bir binanın tepesinde olmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir binanın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın tepesinde görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalettir.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine yorulur.

Kahve falında tepede bina görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bina tepesinde görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesine çıkmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bina tepesinde olmak hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir