AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, güzel günlere kavuşacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Daha az denemiş yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak yardıma ihtiyaç duyacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak çok büyük ferahlık yaşayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet eder.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak prestij kazanılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Kahve falında binadan aşağı bakmak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak işinde herkesten bir adım önde olacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işarettir.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir