AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın tepesinden düşmek

Kahve falında binanın tepesinden düşmek

Kahve falında binanın tepesinden düşmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sevindirici haberler alınacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında tepede bina görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak rahat bir hayata sahip olmaya, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak maddi imkânlarının azalacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında binanın tepesinde görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak şansın ve istikbalin açık olduğuna, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında binanın tepesine çıkmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, düşmanlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir