AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepede bina görmek

Kahve falında tepede bina görmek

Kahve falında tepede bina görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, zahmete ve derde düşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet eder.

Kahve falında tepede bina gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli seyahatlerin ya da eğitim amaçlı aktivitelerin yüksek maddi bedelleri olabilir.

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak hastalıkların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak kısmetlerinin artacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini binanın tepesinde görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında bina tepesine çıkmak kişinin ağız tadına kavuşacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında binanın tepesinde görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek tabiatı kötü olan kişiye, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir