AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina tepesinde olmak

Kahve falında bina tepesinde olmak

Kahve falında bina tepesinde olmak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, galibiyet kazanacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bina tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi başınıza hareket etmek zorunda kalabilir veya bırakılabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak mesleğine dört elle sarılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sıhhat ve moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında bina tepesinde görmek zevki sefa içinde olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Kahve falında tepede bina görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir