AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina tepesinde görmek

Kahve falında bina tepesinde görmek

Kahve falında bina tepesinde görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, kendisine uğur getireceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında bina tepesinde gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya fiziksel bir değişiklik bir hamle yapmanızı ya da yaşam tarzınızda değişiklikleri körükleyebilir.

Kahve falında binanın tepesinde görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinde olmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak kazancının epey düşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, iftiraya maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bina tepesinde görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bina tepesine çıkmak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir