AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın tepesinde görmek

Kahve falında binanın tepesinde görmek

Kahve falında binanın tepesinde görmek yaşam tecrübesi edineceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinde gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında tepede bina görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında binanın tepesine çıkmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya inanılır.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında bir binanın tepesinde olmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine yorulur.

Kahve falında bina tepesine çıkmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak geniş bir ev satın alacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir