AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir binanın çatısında olduğunu görmek

Kahve falında bir binanın çatısında olduğunu görmek

Kahve falında bir binanın çatısında olduğunu görmek mahsullerin fazlalaşacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, merdiven atlayacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine delalettir.

Kahve falında bir binanın çatısında olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Kahve falında bina çatısı görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, muradın olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında bina çatısına çıkmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, yani babasına benzeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir binanın çatısında olduğunu görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binanın çatısında olmak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini binanın çatısında görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir