AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın çatısında olmak

Kahve falında binanın çatısında olmak

Kahve falında binanın çatısında olmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında binanın çatısında olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında binanın çatısını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak kapanan bütün kapıların açılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulur.

Kahve falında kendini binanın çatısında görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binanın çatısında olmak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet eder.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında bina çatısına çıkmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir