AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini binanın çatısında görmek

Kahve falında kendini binanın çatısında görmek

Kahve falında kendini binanın çatısında görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine işarettir.

Kahve falında kendini binanın çatısında gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak yönetici olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binanın çatısını görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak elinin bolluk göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini binanın çatısında görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bina çatısı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir binanın çatısında olduğunu görmek işlerin rayından çıkacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir