AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina çatısı görmek

Kahve falında bina çatısı görmek

Kahve falında bina çatısı görmek işlerin canlanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bina çatısı gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak rahat erileceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak hasret çekenlerin birleşeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, başına uğursuz olayların geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bina çatısı görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına işaret eder.

Kahve falında binanın çatısını görmek yalan söylemeye, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bina çatısına çıkmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir