AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen mutlu olacaksınız, sevgi sizi ayakta tutuyor.

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak işe başlanacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak sıkıntılarının son bulacağına, keyfinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binanın çatısında olmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini binanın çatısında görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, canını ve malını garanti altına alacağına delalettir.

Kahve falında bina çatısı görmek yollarını ayıracağına, gönül gözünün açılacağına delalettir.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak takdir edileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir