AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına yorulur.

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak maddi kayıpların sona ereceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğluyla kucaklaşmak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekle kucaklaşmak ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla kucaklaşmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyle kucaklaşmak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle kucaklaşmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızla kucaklaşmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir