AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla kucaklaşmak

Kahve falında bir kadınla kucaklaşmak

Kahve falında bir kadınla kucaklaşmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadınla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında bir kadınla kucaklaşmak itibarın sarsılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadınla kucaklaşmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş insanla kucaklaşmak çalıştığı yerde amir olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında anneyle kucaklaşmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle kucaklaşmak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinle kucaklaşmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, arzuların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir