AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle kucaklaşmak

Kahve falında eski sevgiliyle kucaklaşmak

Kahve falında eski sevgiliyle kucaklaşmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmak için bilginizi, tecrübenizi arttırabilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle kucaklaşmak yetim sevindireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle kucaklaşmak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine yorulur.

Kahve falında düşmanla kucaklaşmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle kucaklaşmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekle kucaklaşmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birisiyle kucaklaşmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir