AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle kucaklaşmak

Kahve falında bir erkekle kucaklaşmak

Kahve falında bir erkekle kucaklaşmak umutsuz olacağına, üzüleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, hayallere kavuşulacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde etrafı güzelleştirici işlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında bir erkekle kucaklaşmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle kucaklaşmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği biriyle kucaklaşmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında oğluyla kucaklaşmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında akrabalarla kucaklaşmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına delalettir.

Kahve falında ünlü biriyle kucaklaşmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak bazı başka desteklere kavuşacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla kucaklaşmak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir