AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle kucaklaşmak büyük bir borcun altına gireceğine, yüksek mevkilere getirileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşla kucaklaşmak bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesiyle kucaklaşmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyle kucaklaşmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir