AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluyla kucaklaşmak

Kahve falında oğluyla kucaklaşmak

Kahve falında oğluyla kucaklaşmak fal sahibinin kazancının artacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğluyla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında oğluyla kucaklaşmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babayla kucaklaşmak hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında küs olan biriyle kucaklaşmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, giderlerin artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş insanla kucaklaşmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanla kucaklaşmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisiyle kucaklaşmak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle kucaklaşmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir