AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneyle kucaklaşmak

Kahve falında ölen anneyle kucaklaşmak

Kahve falında ölen anneyle kucaklaşmak gülmeye hasret kalacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, fesada bulaşacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında ölen anneyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanması gereken konularda anlaşma şartları kafanıza yatmadıysa vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında ölen anneyle kucaklaşmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş annesiyle kucaklaşmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle kucaklaşmak kişinin her türlü zenginliğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş anneyle kucaklaşmak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle kucaklaşmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronla kucaklaşmak üçüncü gözünün açılacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanla kucaklaşmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kucaklaşmak evinin geçiminin zorlaşacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir