AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla kucaklaşmak

Kahve falında bir kızla kucaklaşmak

Kahve falında bir kızla kucaklaşmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Kahve falında bir kızla kucaklaşmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyle kucaklaşmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işarettir.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak inancından sapacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyle kucaklaşmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen babayla kucaklaşmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle kucaklaşmak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle kucaklaşmak yapacağı o işi onaylamayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir