AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanın elini öpmek

Kahve falında bir bayanın elini öpmek

Kahve falında bir bayanın elini öpmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir bayanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında bir bayanın elini öpmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında bayan eli öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayanı öpmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan öpmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hakkını savunamayacağına inanılır.

Kahve falında bayan ayağı öpmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, işsiz kalmaya inanılır.

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında bir bayanı öpmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir