AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanı öpmek

Kahve falında bayanı öpmek

Kahve falında bayanı öpmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bayanı öpmek gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Kahve falında bayan ayağı öpmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir bayanı öpmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında bayan eli öpmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında bayanı öpmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan öpmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir