AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanı öpmek

Kahve falında bir bayanı öpmek

Kahve falında bir bayanı öpmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bayanı öpmek gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına inanılır.

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işarettir.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan ayağı öpmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan öpmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında bir bayanın elini öpmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan eli öpmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında bir bayanı öpmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir