AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan öpmek

Kahve falında bayan öpmek

Kahve falında bayan öpmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, işlerinin düşeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayan öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi rahat hissettiğiniz için belli şeylere sarılmak yerine, belli anlaşmaları düzenlemenize ya da yenilemenize yardımı olabilecek fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek çok daha fazla adım atacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan öpmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanın elini öpmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında bayanı öpmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine işarettir.

Kahve falında bir bayanı öpmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan ayağı öpmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir