AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan eli öpmek

Kahve falında bayan eli öpmek

Kahve falında bayan eli öpmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan eli öpmek gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Kahve falında bayan eli öpmek kişinin geri planda kalacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir bayanın elini öpmek biraz olsun hafifleyeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işarettir.

Kahve falında bir bayanı öpmek kişinin kötü günler geçireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işarettir.

Kahve falında bayan ayağı öpmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan öpmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, bundan güç ve cesaret alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir