AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanı dudaktan öpmek

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, üzerinde kafa yoracağına, iyi geçiminin devam edeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bayan bayana dudaktan öpüşmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında bayanla dudaktan öpüşmek yarınlara bakacağına, onu uyaracağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dudağından öpmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında dudaklarından öpmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir