AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaklarından öpmek

Kahve falında yanaklarından öpmek

Kahve falında yanaklarından öpmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek sorunlarının artacağına, maddi zararını karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi yanaktan öpmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini yanağından öpmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yanağından öpmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir