AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, huzura kavuşacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek huzurlu bir hayat süreceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çevreye karşı itibarın artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek adını herkese duyuracağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, üzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir