AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı yanaktan öpmek

Kahve falında babayı yanaktan öpmek

Kahve falında babayı yanaktan öpmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında babayı yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Eğitiminizi, belli ekspertiz konularını veya yeteneklerinizi ilgilenirden bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babayı yanağından öpmek kişinin rahat bir nefes alacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı yanaktan öpmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kadını yanağından öpmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü yanaklarından öpmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında birini yanaktan öpmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir