AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek her zaman hayırlı işler yapacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeği yanağından öpmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek yaşamına bakacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına inanılır.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir