AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan arkadaşını öpmek

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında bayanı öpmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayanı dudaktan öpmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan ayağı öpmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayanın elini öpmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan eli öpmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir bayanı öpmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan öpmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir