AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiye masaj yapmak

Kahve falında sevdiğin kişiye masaj yapmak

Kahve falında sevdiğin kişiye masaj yapmak mutsuz olacağına, üzüleceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye masaj yapmak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış borç alacak meselelerini veya hukuki konuları istikrara kavuşturabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiye masaj yapmak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine masaj yapmak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir bayana masaj yapmak hayata küsecek duruma geleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında anneye masaj yapmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, yolunun açılacağına alamet eder.

Kahve falında başbakana masaj yapmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuza masaj yapmak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birine masaj yapmak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir