Kahve falında erkeğe masaj yapmak

Kahve falında erkeğe masaj yapmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğe masaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Kahve falında erkeğe masaj yapmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğe masaj yapmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine masaj yapmak kendi çok iyi hissedeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sırtına masaj yapmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında başbakana masaj yapmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, kişinin her daim iyi anılacağına işaret eder.

Kahve falında sırta masaj yapmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ayağına masaj yapmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneye masaj yapmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir