Kahve falında bir erkeğe masaj yapmak

Kahve falında bir erkeğe masaj yapmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, küslüklerin biteceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sorunların tarihe karışacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe masaj yapmak gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında erkeğe masaj yapmak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe masaj yapmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında sırta masaj yapmak yeni işler yapılacağına, galibiyetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye masaj yapmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sorunlarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine masaj yapmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin sırtına masaj yapmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, her istediğini alabileceğine işaret eder.

Kahve falında omuza masaj yapmak fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine masaj yapmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir