Kahve falında ölüye masaj yapmak

Kahve falında ölüye masaj yapmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye masaj yapmak gördüyseniz:

  • İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir.

Kahve falında ölüye masaj yapmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında babaya masaj yapmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiye masaj yapmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine masaj yapmak moralinin her zaman yerinde olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında sırta masaj yapmak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine masaj yapmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başbakana masaj yapmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir