AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyu kesmek

Kahve falında akan suyu kesmek

Kahve falında akan suyu kesmek zor zamanlar yaşanacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, işsizin iş bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suyu kesmek gördüyseniz:

  • Doğru soruları sorsanız bile, doğru cevapları alacağınızın garantisi olmayabilir.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında akan suyu kesmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağlardan akan su görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında şiddetli akan su görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su akan hortum görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yukarıdan akan su görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine inanılır.

Kahve falında şarıl şarıl akan su görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir