AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında akan suya atlamak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan sudan atlamak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine işarettir.

Kahve falında dereden akan su görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada akan su görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında akan sıcak su görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunların teker teker aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir