AnaSayfa / Genel / Kahve falında su akan hortum görmek

Kahve falında su akan hortum görmek

Kahve falında su akan hortum görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, büyük zararlar getireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında su akan hortum gördüyseniz:

  • Sizi igilendiren konulara zaman ayırmanız size ilham veren kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında hortumdan akan su görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, belalardan korunacağına delalet eder.

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında su akan hortum görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla duvara su tutmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumdan su aktığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hortum su görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumdan su akmasını görmek maddi olarak zayıflayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında hortumdan su görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir